Polock + Nèstor Mir en el Auditorio y Palacio de Congresos de Castelló

Añadir a mi calendario
Polock + Nèstor Mir en el Auditorio y Palacio de Congresos de Castelló

El Auditorio y Palacio de Congresos de Castelló acoge los conciertos de PolockNèstor Mir el próximo 17 de diciembre de 2021.

Polock és un grup valencià que va aconseguir l’èxit internacional amb el seu primer treball anomenat “Getting Down from The Trees”. La presència al MTV Winter, Primavera Sound i la publicació en Estats Units, Suïssa, Espanya, França, Holanda, Anglaterra i el seu particular èxit al Japó han forjat el recorregut d’una banda que va incloure un dels seus majors himnes, “Everlasting”, en FIFA 2015. En el moment actual Polock es planteja un gir de 180 graus a través d’un nou llenguatge idiomàtic i musical, que va ser finalista dels III Premis Carles Santos de la Música Valenciana.

Nèstor Mir ha seguit la senda encetada per ‘Home Gran’ (Malatesta Records, 2018) i dóna un pas significatiu en el seu creixement com a compositor de cançons i escriptor d’històries i es redibuixa
nord-americà vestint amb la llengua de sa mare un recull de cançons directes, fresques i entretingudes, que s’apleguen en ‘Un immens infinit continent’, disc finalista als III Premis Carles Santos de la Música Valenciana.

¡No te pierdas el concierto de Polock y Nèstor Mir en el Auditorio y Palacio de Congresos de Castelló!¡Rellena este formulario y te mantendremos al tanto!

¿De dónde eres?