PARAULES EN CARN VIVA, en el Teatre Micalet

Comprar entradas Desde 13 €
Añadir a mi calendario

El Teatre Micalet de Valencia acoge PARAULES EN CARN VIVA del 21 al 24 de septiembre de 2022.

Amb motiu del I Centenari de Joan Fuster i Ortells (Sueca 1922 – 1992), tant el govern valencià com altres iniciatives públiques i privades han volgut i volen commemorar la seua figura de gran intel·lectual i de referent moral i espiritual de la nostra literatura, del seu gènere estrella, l’assaig, i de la seua dimensió poètica o de política cultural com a home fonamental dels Països Catalans de tots els temps.

Això ha fet possible que tant les institucions polítiques com acadèmiques s’hagen posat a la feina per commemorar dignament la seua figura imprescindible.

L’espectacle – recital, amb una selecció de material i una dramatúrgia de Manuel Molins, està interpretat pel gran actor català Enric Majó, la magnífica actriu valenciana Rosana Pastor i pel mateix dramaturg, assagista i director teatral Manuel Molins, acompanyats al piano pel pianista valencià Arcadi Valiente. Les seues interpretacions dibuixen i presenten davant el públic un Fuster múltiple i variat ja que variada i múltiple és també la seua veu, des dels aforismes penetrants, a extraordinàries pàgines de la seua prosa o una selecció del poemes ja que Fuster també va ser un poeta notable. Les músiques s’adeqüen a l’evolució del mateix gust o orella musical del personatge ja que, durant els anys quaranta i cinquanta, Fuster havia d’escoltar la música, bàsicament popular, de la ràdio franquista.

¡No te pierdas PARAULES EN CARN VIVA FUSTER AL MICALET en el Teatre Micalet!¡Rellena este formulario y te mantendremos al tanto!

¿De dónde eres?