PARAULES EN CARN VIVA, en el Teatre Micalet

Comprar entradas Desde 13 €
Añadir a mi calendario

El Teatre Micalet de Valencia acoge PARAULES EN CARN VIVA del 21 al 24 de septiembre de 2022.

Amb motiu del I Centenari de Joan Fuster i Ortells (Sueca 1922 – 1992), tant el govern valencià com altres iniciatives públiques i privades han volgut i volen commemorar la seua figura de gran intel·lectual i de referent moral i espiritual de la nostra literatura, del seu gènere estrella, l’assaig, i de la seua dimensió poètica o de política cultural com a home fonamental dels Països Catalans de tots els temps.

Això ha fet possible que tant les institucions polítiques com acadèmiques s’hagen posat a la feina per commemorar dignament la seua figura imprescindible.

L’espectacle – recital, amb una selecció de material i una dramatúrgia de Manuel Molins, està interpretat pel gran actor català Enric Majó, la magnífica actriu valenciana Rosana Pastor i pel mateix dramaturg, assagista i director teatral Manuel Molins, acompanyats al piano pel pianista valencià Arcadi Valiente. Les seues interpretacions dibuixen i presenten davant el públic un Fuster múltiple i variat ja que variada i múltiple és també la seua veu, des dels aforismes penetrants, a extraordinàries pàgines de la seua prosa o una selecció del poemes ja que Fuster també va ser un poeta notable. Les músiques s’adeqüen a l’evolució del mateix gust o orella musical del personatge ja que, durant els anys quaranta i cinquanta, Fuster havia d’escoltar la música, bàsicament popular, de la ràdio franquista.

¡No te pierdas PARAULES EN CARN VIVA FUSTER AL MICALET en el Teatre Micalet!


¿Quieres que te avisemos de otros eventos como este?

¡Rellena este formulario y te mantendremos al tanto!

¿De dónde eres?