Concierto de Kiki Morente en Barcelona 2023

Comprar entradas Desde 26 €
Añadir a mi calendario
Concierto de Kiki Morente en Barcelona 2023

Ya puedes comprar las entradas para el concierto de Kiki Morente en la CORNELLÀ DE LLOBREGAT en Barcelona el 13 de mayo de 2023.

L’escenari de L’Auditori rep cada any una de les actuacions estel·lars de la programació del Festival d’Art Flamenc de Catalunya a Cornellà que en aquesta ocasió celebra la 39a edició.

Un any després de publicar el seu segon àlbum arriba a Cornellà el cantaor Kiki Morente, nascut al barri de l’Albaicín de Granada. En aquest àlbum, el jove cantaor granadí pretén portar-nos a un altre lloc del cant flamenc tradicional, que és la font d’inspiració innata i el lloc de procedència musical. En aquest disc, Kiki reflexiona sobre els temps que corren per al flamenc, així com les possibilitats que ofereix la música per crear i compondre, des del desig de fer alguna cosa pròpia i universal.

Després del seu debut discogràfic amb ‘Albaycín’, el petit dels Morente (fill del gran cantaor Enrique Morente i la bailaora Aurora Carbonell i germà d’Estrella i Soleá) ara s’atreveix a investigar i a experimentar acompanyat de sons electrònics, encara que també per guitarra flamenca o pel mateix silenci. En aquest projecte es barregen allò clàssic amb allò contemporani, allò antic amb allò nou, aconseguint un estil únic i innovador. En paraules d’Antonio Carmona, “cants que cantaven els vells mestres flamencs es renoven i refresquen a la veu de Kiki Morente sense perdre l’essència ni les arrels”.

¡No te pierdas el concierto de Kiki Morente en Barcelona!¡Rellena este formulario y te mantendremos al tanto!

¿De dónde eres?